Άνω του 60% OFF ΠροσφορέςΆντραΓυναίκα * Μόνο για Λίγο.

Contact Us

Ερωτικά Παιχνίδια || SEX SHOP

Τολμήστε και δώστε νέα άποψη στο ερωτικό παιχνίδι. Ανανεώστε την σεξουαλική σας ζωή. Προσφέρουμε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ζεστές τις νύχτες σας ακόμη και χωρίς σύντροφο.

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 286 - 288 Αιγάλεω

Εργάσιμες ημέρες / ώρες

Δευτέρα/Παρασκευή: 12:00 – 21:00 | Σάββατο: 11:00 - 16:00

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις είμαστε σε αναμονή για σταδιακό άνοιγμα λόγο COVID-19

Στείλτε μας μήνυμα
  Συχνές Ερωτήσεις

  Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε αντιμετωπίζονται ως απόρρητες και εμπιστευτικές για την ανάπτυξη, τη συμμόρφωση και την τήρηση της σύμβασης πώλησης, (σύμβαση αγοραπωλησίας), την εκπλήρωση των απαιτήσεών σας και την παροχή πληροφοριών σχετικών με τα προϊόντα μας.
  Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην Πολιτική απορρήτου μας και στους Όροι & Προϋποθέσεις

  Η Δωροεπιταγή σας επιτρέπει να αγοράσετε δώρο επιταγές και να τις στείλετε σε άλλους πελάτες, φίλους. Το κάθε ποσό μίας δωροεπιταγής θα αφαιρεθεί από το σύνολο παραγγελίας σας.

  Οι δωροεπιταγές δημιουργούνται συγκεκριμένα για τον έναν δεδομένο πελάτη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά.

  Πρέπει να συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να συμφωνήσετε με την ανακοίνωση ότι η δωροεπιταγή δεν επιστρέφεται.

  1. Άμεση παραλαβή από το κατάστημα μας την στιγμή της παραγγελίας.

  (Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας, λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00μμ έως 21:00μμ. Ιερά Οδός 286 - 288 Αιγάλεω, εμπορικό κέντρο Σιντριβάνι).

  2. Παραλαβή στον χώρο σας:

  με courier, σε διακριτική συσκευασία. Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού για συγκεκριμένη ώρα όποτε αυτό είναι εφικτό.

  Νέες χαμηλότερες χρεώσεις αποστολών. Χρεώσεις Αποστολών Πανελλαδικά: 4,00€ Χρεώσεις Αντικαταβολής Πανελλαδικά: ΔΩΡΕΑΝ

  Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier.

  Δωρεάν μεταφορικά !!!

  Για παραγγελίες άνω των 50,00€ το κατάστημα erostoys.gr, καλύπτει τα έξοδα αποστολής, αλλά και τα έξοδα αντικαταβολής.

  Για παράδειγμα, εάν κάνετε μια παραγγελία, άνω των 59.00€, η χρέωση είναι ως εξής:

  προϊόντα 59.00€ Εσείς όμως θα πληρώσετε μόνο: 59.00€ προϊόντα
  μεταφορικά + 4,00€
  αντικαταβολή + 0,00€ + 0,00€ αντικαταβολή
  σύνολο = 59.00€   = 59.00€ σύνολο

  Πρέπει να ζητήσετε υπενθύμιση κωδικού από αυτό τo μέσο του συστήματος. Θα σας σταλεί confirmation mail και από το link που θα εμπεριέχει το email να πάτε και για να μπορέσετε να αλλάξετε κωδικό.

  Όλοι οι τρόποι πληρωμής στην ιστοσελίδα μας, είναι ασφαλής λόγω του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης SSL το οποίο τρέχουμε στο eshop μας.

  Τα στοιχεία μεταβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή SSL. Για την πληρωμή με Visa και Mastercard γίνονται δεκτές μόνο συναλλαγές Ces (Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο).

  ssl

  Το σύστημα θα επικοινωνήσει με την τράπεζα που την έχει εκδώσει, ώστε ο αγοραστής να εγκρίνει την πληρωμή. Όταν η τράπεζα επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα, θα διεκπεραιωθεί η χρέωση στην κάρτα. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία θα ακυρωθεί

  Σε περίπτωση όμως που δεν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με πιστωτική κάρτα υπάρχει και η δυνατότητα της αντικαταβολής.

  Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρησιμοποιείται καθόλου πιστωτική κάρτα και πληρώνετε κατά την παράδοση με μετρητά.

  X