Άνω του 60% OFF ΠροσφορέςΆντραΓυναίκα * Μόνο για Λίγο.

Όροι & Προϋποθέσεις

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Χρησιμοποιώντας αυτό τον ισότοπο δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών (νομική δήλωση).

Ευθύνη

Το erotikapaixnidia.gr δεν φέρει ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης των σελίδων του, ή ο χρήστης των υπηρεσιών, επιλογών, συνδέσμων και περιεχομένων του. Δεν παρέχεται κανένας ισχυρισμός ή εγγύηση, ρητά ή σιωπηρά, ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα των πληροφοριών στις ιστοσελίδες του.
Ο ιδιοκτήτης του site, τρίτα πρόσωπα ασχολούμενα με τη συγγραφή, την παραγωγή ή την φιλοξενία της ιστοσελίδας δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν υλική ζημία ή τραυματισμό συνεπεία της πρόσβασης, της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Πληροφορίες

Η πληροφορίες που περιέχονται στο erotikapaixnidia.gr δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως προτροπή για συγκεκριμένη ενέργεια.

Οι χρήστες του erotikapaixnidia.gr αποδέχονται ότι επισκέπτονται το Site με δική τους ευθύνη. Ούτε ο ιδιοκτήτης του site ούτε τρίτα πρόσωπα ασχολούμενα με τη συγγραφή, την παραγωγή ή την φιλοξενία της ιστοσελίδας φέρουν ευθύνη για τυχόν υλική ζημία ή τραυματισμό συνεπεία της πρόσβασης ή της χρήσης ή της αδυναμίας πρόσβασης ή της αδυναμίας χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Εάν ο υπολογιστής σας χρησιμοποιείται και από ανήλικους, παρακαλούμε πολύ χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα προστασίας ανηλίκων ή αλλάξτε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας ώστε να μην αφήνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις σελίδες σε ανήλικους χρήστες.

Τα προγράμματα προστασίας ανηλίκων που μπορείτε να βρείτε φιλτράρουν κάθε ιστοσελίδα με περιεχόμενο ακατάλληλο για παιδί και απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτή.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε όλους όσους αποδέχονται τους Κανόνες Λειτουργίας και μέσα στο πλαίσιο της Ελληνικής Νομοθεσίας. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

Η χρήση

του site διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού -Κοινοτικού και Διεθνούς Δικαίου, που είναι δεσμευτικές για τον εκάστοτε χρήστη/επισκέπτη, ο οποίος υποχρεούται να συμμορφώνεται σε αυτές. Επιπροσθέτως ο χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του site σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους απέχοντας από οιαδήποτε ενέργεια η οποία μπορεί να προσβάλλει το ήθος και την προσωπικότητα άλλων επισκεπτών/χρηστών ή να δημιουργήσει προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του site.

Επιστροφές Προϊόντων

  1. Δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος έχετε μόνο εφόσον υπάρξει αίτημα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  2. Απαραίτητα μαζί με το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί η απόδειξη αγοράς.
  3. Η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση όπως ακριβώς εστάλη. Τα στοιχεία της συσκευασίας θα πρέπει να βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα στοιχεία του προϊόντος (Serial Number κλπ).

Σημείωση

Για να αποφευχθεί η πιθανότητα ύπαρξης ελαττώματος γίνεται έλεγχος των προϊόντων πριν από την αποστολή όσον αφορά τυχόν εμφανή ελαττώματα.​

Για τυχόν ελαττώματα ή προβλήματα κατά τη χρήση των προϊόντων η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την κατασκευάστρια εταιρία εκτός από τις περιπτώσεις καταστροφής κατά τη μεταφορά.
Σε περίπτωση επιστροφής λόγω λάθους εκτίμησης τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Επιστροφή Χρημάτων

Η επιστροφή ποσού πραγματοποιείτε εντός 15 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε παραγγελία σας και αφού έχουμε παραλάβει το επιστρεφόμενο είδος και έχει ελεγχθεί για την αρτιότητά του.

Υγεία

Λόγο της καταστάσεως με την πανδημία “covid-19” στο erotikapaixnidia.gr δεν δεχόμαστε επιστροφές από προϊόντα τα οποία έχουν δοκιμαστή  ανοιχτή για οποιοδήποτε λόγο.

Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλείς!

X